lekarz weterynarii, internista, dietetyk

Weterynaryjnej SGGW w Warszawie. Absolwentka dyplomowanego kursu zawodowego „Dietetyka psów i kotów” prowadzonego przez Agnieszkę Cholewiak–Góralczyk i Katarzynę Towalewską z „Fundacji Surowe Kotki i Psy”. Dietetyka stawała się jej pasją, gdy podczas studiów dostrzegła, jak ogromną rolę we wsparciu leczenia odgrywa prawidłowe żywienie. Poszerzała więc swoją wiedzę o żywieniu zwierząt uczestnicząc w licznych szkoleniach i kursach o tematyce dietetycznej. Łącząc wiedzę medyczną z praktyką dietetyczną, wspiera żywieniowo zarówno pacjentów zdrowych jak i chorych. 

Na co dzień opiekuje się swym kocim towarzyszem Bazylem, który stał się inspiracją do rozwoju. To dla niego zaczęła się kształcić w kierunku dietetycznym i przekładać wiedzę na praktykę – gotując mu posiłki, które pomogły ostatecznie uporać się z przewlekłymi objawami ze strony przewodu pokarmowego. 

Lub krócej: Prywatnie kocia mama i foodie.